Студія Ruby Seven укладає угоду про включення слотів Wazdan

Производство >> 19.08.2022, 20:47

Ruby Seven включатиме слоти Wazdan у своїх програмах.

США. Постачальник ігор Wazdan підписав угоду з Ruby Seven Studios. Угода розширить вміст ігор Ruby Seven, включивши слоти Wazdan у додатках Ruby Seven на сайті holdgroup24.com, включаючи такі назви, як Power of Gods: Hades, Reel Joke і Sizzling 777 Deluxe.

Анджей Гіла, комерційний директор Wazdan, сказав:

«Соціальне казино — це величезна сфера інтересів у Північній Америці, і ми раді співпрацювати з Ruby Seven Studios. Ми дуже раді представити наші ігри абсолютно новій колекції гравців у новій демографічній групі, і це дає нам чудову можливість ще більше розширити нашу присутність у США».

Діана Джейкоб, менеджер із продуктів Ruby Seven Studios, додала:

«Продукти Wazdan відрізняються захоплюючою графікою, напруженим геймплеєм і фантастичною механікою, і ми дуже раді запропонувати це нашій аудиторії. Ми прагнемо надати нашим гравцям найкращі ігри, і це ще одна потужна інтеграція для нас».

Wazdan вже співпрацював у США з Rush Street Interactive і Light & Wonder, а також отримав ліцензії в Нью-Джерсі, Мічигані та Західній Вірджинії.

Студія Ruby Seven укладає угоду про включення слотів Wazdan

У грудні Wazdan отримав тимчасову ліцензію постачальника в Західній Вірджинії. Схвалення розширило охоплення Wazdan у США після його дебюту в Нью-Джерсі на початку 2021 року. У березні розробник слотів отримав схвалення ліцензії на постачання ігор ліцензованим операторам у Мічигані. Це схвалення стало третім наступним для Wazdan у США та 19-м у всьому світі.

Комісія з алкоголю та ігор Онтаріо (AGCO) також схвалила Wazdan пропонувати свої ігри операторам у канадській провінції, яка відкрила свій регульований ринок ігор 4 квітня. Схвалення ліцензії постачальника дозволило компанії запустити свій портфель ігор , включаючи 9 левів, лепрекона Ларрі та чорного коня делюкс, на регульованому ринку.